Wat hadden de kinderen naar dit uitje uitgekeken. Spelen in een gigabinnenspeeltuin. Na het scannen van de kaartjes liepen we naar binnen en keken we omhoog. Het enige wat ze konden uitbrengen was woow. Dit beloofde een leuke ochtend te worden.

Kabonk is een fantastisch leuke binnenspeeltuin van ruim 3300m2 en wel 7 verdiepingen hoog. Op de begaande grond is het baby en peuter plein en hoe hoger je gaat hoe uitdagender de spellen en glijbanen worden. Op de zenvende verdieping is een freerun parcours en een basketbalveld.

2 blije kinderen op het free run parcours

200 meter aan glijbanen
Het eerste wat opvalt als je Kabonk binnenkomt zijn de glijbanen. De kinderen kunnen via de verschillende glijbanen naar andere verdiepingen glijden. Sommige gaan 1 verdieping naar benenden maar de glijbanen in het centrale punt gaan er 3 naar beneden. Super leuk.
Daarnaast zijn er nog een aantal andere glijbanen bij de speeltoestellen. Sommige wel heel stijl.

Horeca en zitplekken
Op verschillende verdiepingen is horeca gevestigd voor koffie en wat lekkers. Toen wij er waren was alleen die op de begane grond open. Hier is vanalles te krijgen. Drinken, patat,broodjes, chips en snoep enz. De prijzen vond ik erg meevallen.
Ook zijn er op diverse verdiepingen zitplekken. Vele ouders zaten rustig te werken terwijl de kinderen zich uitleven. Leuker is natuurlijk gewoon meespelen met de kinderen.

Wat vonden wij ervan?
Zoe: Ik vind het hier heel erg leuk, vooral het fitnesshok vind ik leuk. Hier kan ik springen van blok naar blok en zwaaien aan het rekstok. Ik zou hier vaker naartoe willen.
De glijbanen zijn wel leuk maar ik krijg steeds schokken en dat is niet fijn.

Sem: ik vind het supercool. Het leukste vind ik de grote legoblokken en het parcours met de nooduitgang. Ook de kronkelglijbaan was leuk.

Lisanne: ik vond het erg overzichtelijk en de kinderen konden vrij hun gang gaan. Ik speelde soms mee en anders liep ik rond tussen de kinderen. Voor alle kinderen is er wel iets wat ze enorm leuk vinden.
Wat ik wel miste bij Kabonk zijn kluisjes. Omdat ik veel meespeel met de kinderen had het fijn geweest als ik mijn tas ergens had kunnen opbergen.

Omgeving
Kabonk zit op het Breepark. Dit is het vrijetijdspark van Breda. Naast kabonk kan je hier ook bowlen, lasergamen,escaperoom, Kinopolis en zijn er diverse eetgelegenheden ( Happy Italy, de beren, Mac Donald en een pannenkoekenhuis). Je kunt jezelf dus de hele dag hier vermaken.

Openingstijden:
9.00 -17.30
Let op! Online reserveren met tijdslot is verplicht. Dit geld alleen voor binnenkomst. je mag tot sluitingstijd blijven.

Entreeprijzen:
1 t/m 3 jaar € 5,95
4 t/m 17 jaar € 8,95
Volwassenen € 0,00
10 rittenkaar € 69,50


Adres:
Bavelseparklaan 8
4817 ZX Breda
www.kabonk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *