Wie zijn wij?

Het reizen zat er bij mij al jong in. Helaas hadden wij thuis niet de financiële middelen om dit te realiseren. Wij gingen altijd kamperen in Italie & Frankrijk wat ook erg leuk was. Toen ik 20 oud was leerde ik Nico kennen. Samen gingen wij 2x naar Florida, Frankrijk en Londen.
Toen Zoe geboren was zijn we eerst naar Zeeland (NL) op vakantie geweest en toen ze 8 maanden oud was vlogen we naar Tenerife. Dit ging supergoed en het werdt een heerlijke vakantie.

Daar kwam ook het plan om zo veel mogelijk weg te gaan en met de kinderen de wereld te ontdekken ipv te wachten tot ze groter zijn.

Toen Zoë 3 jaar was werdt Sem geboren en hij maakte zijn eerste vlucht met 8 weken oud naar Florida. Daarna volgde al snel meer landen.
Samen nieuwe dingen leren,  avonturen te beleven en nieuwe herrinneringen maken dat is mijn ultieme droom voor ons gezinnetje.Wij willen onze kinderen ook meegeven dat als je een droom hebt, ga ervoor en stel niet uit tot later want je weet niet wat later brengt. Geniet nu het kan!

In december 2019 werd ik een alleenstaande ouder. De droom van het reizen en de wereld ontdekken blijft en werd al snel omgegooid naar reizen met zijn drieën. Op deze site wil ik de reizen die wij met zijn drieën maken met jullie delen en hopelijk jullie inspireren om ook op pad te gaan.

Lisanne

In het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerker en werk ik 2 dagen op een kinderdag verblijf. Daarnaast volg ik 1 dag in de week een studie tot gespecialiseerd perdagogisch medewerker.
Mijn grote passie ligt bij reizen.
Sinds ik me kan herinneren ben ik gek op reizen. Als kind van 12 jaar wilde ik al alles zien van de plek  waar we op reis waren. Ook had ik de grootste plannen om de wereld te ontdekken. Helaas door studie,werk en eigen paard kwam het er nooit van en bleef het bij af en toe een kort reisje.
Na de verkoop van ons paard en de geboorte van beide kinderen hebben we besloten om onze droom te volgen en zo goedkoop en veel mogelijk op reis te gaan. In Januari 2019 hebben wij een rondreis van 10 weken door Azië gemaakt.
Naast reizen ben ik gek op foto’s maken, paardrijden, shoppen en nieuwe dingen leren kennen/doen zoals surfen, paragliden, door de bomen klimmen, naar het bos en strand..

DSC04223

Op reis zoek ik voornamelijk natuur en wilde dieren. Een stad bezoeken vind ik af en toe leuk maar niet te vaak.
Strand vind ik heerlijk maar doordat ik niet zo lang stil kan zitten/liggen wordt dit al vaak een combinatie met snorkelen.

Zoe

Ze houd van buiten spelen, zwemmen, paarden, tv kijken & turnen.
Zoë heeft een hart van goud en wil graag alles en iedereen redden. Zo noemde ze iedere straathond my angel en als het kon waren ze allemaal meegegaan.
In het weeshuis van Sri Lanka had ze haar vriendin ook het liefst een thuis geboden.

Op reis vind ze de sportieve activiteiten erg leuk zoals: snorkelen, bergen beklimmen (via de trap)waterval beklimmen en zwemmen onder de waterval enz. Ook dieren zoeken vindt ze leuk.

Zoë op de Malediven 2019

Sem

Sem is gek op buiten spelen, tv kijken ,voertuigen en zijn knuffel konijn. Hij vind alles leuk en is overal enthousiast over. Het enige wat hij niet leuk vind is lopen.
Op reis vind hij dieren, tempels en het strand voornamelijk erg leuk.

Sem bij de king and queen pagoda in Thailand

Bezochte landen:
Lisanne: Frankrijk, Belgie, Nederland, Italie, Bulgarije, Egypte, England (Londen 2x),Duitsland, Luxemburg, USA,
Zoë: Tenerife, Menorca
Met zijn 4e: USA (Florida), Italie, Egypte, Frankrijk, Dubai, Sri lanka, Malediven,Thailand, Maleisisch Borneo, Maleisie, Nederland

Pidurangala rock in Sri Lanka