Het was even een tijdje stil op de site. Dit was niet zonder reden. Wij zijn namelijk druk aan het verhuizen. Wij kregen begin 2020 een huis in Rotterdam toegewezen waar wij ons helaas niet veilig voelde. Slapenloze nachten, veel stress en veel verdriet als gevolg. Iedere dag aan het zoeken naar een ander huis in de Hoekse Waard. Eind november kreeg ik een telefoontje dat ons heel gelukkig maakte. We hadden een huis. Het inpakken begon, nu stress op een andere manier. Binnen een week was het hele huis geverfd en lag er een nieuwe vloer in. Het verhuizen kon beginnen. Doordat ook het werk gewoon doorgaat gaat hier iets langzamer. Nu gaat het steeds meer op een huis lijken en wordt het steeds mooier.
De kinderen zijn al wezen wennen op hun nieuwe school en vinden het er geweldig. Wat ben ik daar onwijs blij mee.

Vanmorgen werdt ik wakker met een gevoel van wow dit is echt van ons. Zo onwijs gelukkig ben ik met dit huis en dit dorp. Ik merk dat mijn stress langzaam mijn lichaam verlaat en ik weer kan genieten van de kleine dingen. De vermoeidsheid is er nog wel en slaap onwijs veel maar dat is logisch. Die 1,5 jaar in Rotterdam durfde ik niet te slapen en sliep ik dus vaak maar 4 uur per nacht.

Ook heb ik weer onwijs veel zin om te schrijven. Er komen veel leuke reisverhalen aan zoals Duitsland, Griekenland, Thailand en Sri Lanka. Daarnaast heb ik nog vele andere leuke ideeen.

Ik heb besloten dat ik 2021 besteeds aan mijn huis afmaken en vanaf januari weer lekker aan de slag ga met met mama op reis. Hou de site dus in de gaten.

groetjes Lisanne

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *