Op 18 september 2022 was het dan zover, Studio100 organiseerde de tweede editie voor de k3 run en fun. Een dag vol optredens,sport en spel activiteiten Dit om het sporten te promoten bij kinderen. Uiteraard was k3 er ook bij. Daarnaast was er ook een veldloop (hardlopen) waar de kinderen zich voor hadden opgegeven.
metmamaopreis vond dit wel heel leuk klinken en besloten ernaartoe te gaan. Zoe ging voor de 1 km en Sem voor 500 meter. Spannend hoor zo zonder trainen.

Zoe en Sem hadden een week voor het evenement besloten k3 echt niet leuk meer te vinden en hadden er dus niet heel veel zin in. Maar met de belofte van mama dat ze niet naar het optreden hoefde maakte een hoop goed.

Wij hadden deze dag gecombineerd met Brussel dus vanaf ons hotel was het maar een kwartiertje rijden. Vanaf ons huis ( Hoekse Waard) is het ongeveer 1,5 uur. Dus na een goed ontbijt waren we er klaar voor.

Zodra we de auto parkeerde zagen we het hardloopveld al. Ook zagen we diverse springkussens. De kinderen werden al enthousiast en het beloofde een mooie dag te worden. Onze tassen werden gecontroleerd en de kinderen kregen een tshirt van k3 voor het hardlopen. Daarna gingen we op ontdekking.
De kinderen vermaakte zich met het stokpaard rijden, de klimmuur, springkussens en tennis.
Op de achtergrond hoorde we diverse optreden van het studio 100 koor.


Toen was het tijd voor Sem om klaar te staan voor het hardlopen. Ondertussen had k3 plaatsgenomen voor het verslagbrengen over het rennen en het aanmoedigen van de kinderen. Sem rende een supersnelle tijd van nog geen 3 minuten. Knap hoor. Trots en moe kwam hij over de finish.
Daarna werd alles stil gelegd ivm het optreden van k3 en pauze van de medewerkers. Wij besloten toch maar even te gaan kijken maar na twee zinnen van het liedje waterval wilde ze toch graag weg want ze zagen niets en voelde zich echt te groot. We besloten wat te gaan eten en op de springkussens te spelen.

Vervolgens was het tijd voor Zoe haar race. Wat een afstand maar wat deed ze dat goed. Ze wilde graag dat wij halverwege gingen staan om haar aan te moedigen. Iedere keer als ze haar naam hoorde ging ze nog harder. Wat een topper!.
Na haar race wilde beide kinderen graag een glitter tatoo.. Smink was de rij onwijs lang dus daar hadden ze geen zin in.Tenslotte mochten ze nog iets kiezen wat ze graag wilde doen en kochten we nog iets lekkers voor in de auto.

Rond een uur of 4 reden wij het terrein af om weer terug naar Nederland te rijden. Uiteraard sloten wij deze dag af met Mac Donald.

Kosten:
Entree: 8 euro per kind.
begeleider gratis

parkeren: 12,50

eten/drinken: 20 euro ( maar je mag ook eigen eten en drinken meenemen)

Lijkt dit je ook leuk? Houd dan de site van studio100 in de gaten

Wat vond metmamaopreis van dit evenement?
Wat een leuk initiatief om lekker bezig te zijn met sport en spel en op deze manier kennis te maken met diverse sporten. En ook de prijs is erg leuk.
Dat k3 niet leuk meer was was geen probleem want ook zonder hen was er genoeg te beleven. De kinderen zijn van 9.30 tot 16.00 uur in de weer geweest en waren eigenlijk nog niet klaar om naar huis te gaan. vele activiteiten hebben we zelf niet eens gedaanGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *